Ingen kan göra allt,
men alla kan göra någonting

För vissa känns det kanske övermäktigt att starta ett center för upprättelse i en tid med så svåra utmaningar och stora behov. Men vilket är alternativet? 
Statistiken talar sitt tydliga språk; familjer krossas, många mammor gråter och verkliga människor med riktiga liv dör. Missbrukets tentakler har letat sig in i alla samhällsklasser och åldersgrupper. Det är verkligheten bakom statistiken. Nöden är stor och därför behövs goda drömmar. 

Om vi har föreställningen att det endast är statens ansvar att hantera alla samhällsproblem och att ta hand om människor i nöd, är det lätt att tänka att vi själva inte ha något ansvar. Men för alla som följer samhällsutvecklingen är det väldigt tydligt att det offentliga inte klarar av den uppgiften ensam.
Vi behöver alla hjälpa till. Om vi bara sitter och väntar på att myndigheterna ska lösa problemen så kommer vi inte att se tillräcklig förändring. 
Vi ser att samhällets instanser gör sitt bästa, men vi tror att personlig solidaritet, medmänsklighet och kärlek talar ett språk som resulterar i förvandlade liv. Kärlek är inte bara ord men även handling. Ensamma klarar vi aldrig av att genomföra denna vision, men med Guds hjälp och ditt engagemang kan vi se en förvandlad stad. 
 
Vi behöver alla hjälpa till, vi behöver alla göra någonting och vi behöver göra det nu.

Hur kan du vara med och
supporta Heart Center Sthlm?

Tillsammans kan vi förändra Sverige. Bli månadssupporter eller ge en engångsgåva. 

Som företagare kan även du vara med och supporta. Kontakta oss för mer info.

Hjälpa på andra sätt?
Kontakta oss och berätta hur du kan bidra

123 257 88 13

5323-5669

Inbetalningar ifrån utlandet ange:

IBAN: SE91 8000 0842
0269 4329 4659
BIC: SWEDSESS

Märk gåvan Heart Center Sthlm

Vill du bli månadsgivare kontakta oss!